dimecres, 25 de gener del 2012

CREU ROJA

OLIVAR GRAN SOLIDARI


Alumnes de l’Olivar Gran participen en un  projecte solidari

El passat 15 de desembre,  nois i noies de l'Olivar Solidari van contactar amb responsables de la Creu Roja de Figueres per participar en la Campanya de Nadal de recollida de joguines.

Olivar Solidari està format per un grup de nois i noies de l’ Institut Olivar Gran de Figueres que pretén participar en activitats solidàries que es realitzin a la comarca, i alhora donar-les a conèixer dins i fora de l'institut.



El primer acte que han volgut fer ha estat participar en la campanya nadalenca de la Creu Roja i explicar en què consisteix. Per això, van contactar amb els responsables d’aquesta ONG a la capital alt empordanesa perquè vinguessin a fer una xerrada sobre la campanya i sobre la institució. També van animar els alumnes a participar en la campanya portant joguines a l’ Institut.



La recollida de joguines consistia, a portar una joguina; no agafar les primeres joguines que arribin a les nostres mans, sinó seleccionar les que es creuen més adequades per als nens. Els voluntaris s’encarreguen de revisar que les joguines donades  estiguin en bones condicions.





L'Ajuntament de Figueres passa un llistat als responsables de Creu Roja de quasi 200 famílies i les visiten la Nit de Reis. Els voluntaris distribueixen joguines ajudats per altres persones d'altres entitats que també vénen a ajudar. El contingut de la bossa per a les famílies conté de 4 a 5 joguines. Si sobren, les joguines mai es llencen, s’emmagatzemen i es guarden per a l'any següent. Les donacions també poden ser econòmiques.



Ariadna Luque,  4B








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada