diumenge, 19 de febrer del 2012

CARNAVAL, CARNAVAL

Preparats? Llestos? CARNAVAL, JA ESTEM AQUÍ! Entre pirates, policies, tot tipus d'animals, bombers, jugadors i jugadores de rugby, boxejadores, Alíces en el país de les meravelles, Pipis calces llargues, mims, hipies, romans i un llarg etcètera i al ritme de la millor música ens mourem aquest carnaval tan esperat! Per uns dies ens oblidarem de les Mates, dels diftongs, i de la Segona Guerra Mundial, i dedicarem cos i ànima a gastar totes les nostres energies ballant  Perquè hem demostrat que som bons estudiant, ara hem de demostrar que som millors passant-nos-ho d'allò més bé!



Quins plans tenen els alumnes de l'Olivar Gran? Com a redactora amant de les festes i disbauxes proposo anar al carnaval de Roses divendres dia 17, on comença la rua a partir de les vuit de la tarda i acaba quan un vulgui a l'envelat que es farà al pavelló de Roses com cada any, i a Llança dissabte dia 18 on a més a més de la rua es farà una discomòbil, diversió assegurada, tot i que la festa es pot fer on sigui si es tenen ganes. I de cares a la pròxima setmana... Carnaval a Castelló d'Empúries! Animeu-vos!

I per rematar la feina... us dedico una cançó carnavalesca i mogudeta: Hasta que salga el sol, de Don Omar.




Que comenci la bogeria, volem diversió 'non-stop' fins que es faci de dia, i sobretot volem proves! Envieu-nos les vostres fotos amb les vostres disfresses i els vostres millors somriures. Volem palpar els colors i alegries del carnaval a les cares dels nostres alumnes. Participeu i fer inoblidable aquest carnaval. Festa i diversió!

Noelia Seoane. 1 BATX.C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada