dilluns, 9 de gener del 2012

TORNEJOS A L’HORA DEL PATI

Els tornejos de futbol a l’hora del pati coordinats per en Lluís Torrent, coordinador del pla català de l’esport  a l’escola (PCEE), i per en Toni Garcia, dinamitzador d’alumnes, ja han començat.
Hi haurà dos tornejos: el de 1r, 2n i 3r d’ESO (12 equips de nois i 2 de noies) i el de 4t d’ESO, 1r de batxillerat i 1r de cicle (per ara 5 equips). El torneig dels de 1r, 2n i 3r d’ ESO es farà els dimarts i divendres a l’hora del pati, en canvi, el dels de 4t, 1r de batxillerat i 1r de cicle es farà els dimecres, també a l’hora del pati.


Aquest any es jugarà de la següent manera: cada classe tindrà un equip, i aquest equip jugarà contra un altre; qui guanyi passarà a jugar els partits oficials, en canvi, qui perdi passarà a jugar els partits de consolació. Els que hagin de fer els partits de consolació jugaran entre ells i els que juguen a la part oficial també. Però els equips que vagin perdent de la part oficial passaran a competir en els partits de consolació. L’equip que guanyi tots els partits de consolació jugarà contra el guanyador dels partits oficials. El guanyador tindrà un premi i els participants un premi menor.



D’ algunes classes també hi haurà equip de noies i també jugaran contra els nois.
Els objectius d’aquests tornejos són:
- El primer  és fomentar l’esport a hores no lectives, hores del pati.
- El segon és rebre ajudes per comprar material per educació física.
- I el tercer és que deixin d’haver-hi conflictes a l’hora del pati.
També es volen treballar els hàbits i les actituds tant dels esportistes com dels espectadors.
Els hàbits i les actituds que volen aconseguir dels esportistes són ensenyar-los a respectar-se entre ells i saber guanyar o perdre.
Els hàbits dels espectadors són que ni embrutin ni envaeixin la pista, com passava l’any passat, i el respecte cap als esportistes i entre ells.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada