dilluns, 7 de maig del 2012

CAMPIONAT DE TENNIS

Laia Reixach i Marta Torres, de l’Institut Olivar Gran, campiones del Campionat Escolar de Tennis de Catalunya

El passat diumenge 6 de maig, l’equip de l’Institut Olivar Gran format per les jugadores Laia Reixach i Marta Torres i capitanejat pel professor Carles Ballart, van resultar guanyadors absoluts del VI Campionat Escolar de Tennis de Catalunya en la categoria Batxillerat Femení.
El campionat, organitzat per la Fundació Jesús Serra, la Universitat Abat Oliba CEU i la Federació Catalana de Tennis, començava amb una fase prèvia a clubs de tota Catalunya i va finalitzar amb una Final Four al Club de Tennis Llafranc amb els equips campions provincials. L’equip de l’Olivar Gran va accedir a aquesta Final Four on es va enfrentar, en semifinals a l’equip de l’Institut Gorgs de Cerdanyola del Vallès i, en guanyar-lo, a l’equip de l’Institut Badalonès de Badalona que va ser l’altre classificat per a la gran final.
Les campiones de l’Olivar Gran van haver de guanyar, al llarg de totes les rondes eliminatòries que van començar el passat mes de març, partits molt disputats, entre el quals algun de més de dues hores i mitja.
Entre els premis que van aconseguir destaquen un ordinador portàtil per a cada jugadora, un rellotge, una raqueta de tennis i altres articles relacionats amb aquest esport i una beca valorada en 6000 € per a realitzar estudis a la Universitat Abad Oliba que l’Institut haurà d’adjudicar a algun dels seus alumnes de 2n de Batxillerat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada