dilluns, 13 de febrer del 2012

CAFETERIA

Servei de Bar

Recordeu que els alumnes de primer d' Hostaleria fan un servei de bar i cafeteria al menjador de l'Institut tots els dilluns i dimarts a l'hora del pati.



Els alumnes de la revista volíem saber més coses sobre aquesta activitat i, per això, hem fet una entrevista a un dels seus professors.

Entrevista al senyor Albert Homs, professor d'Hostaleria:

                    Quin és l'objectiu d'aquesta activitat?
L'objectiu és que el alumnes de 1r de serveis facin pràctiques.

                    Quina és la resposta per part del professorat i de l'alumnat?
La resposta és molt bona, el primer dia no va venir gaire gent, ja que se'ls va oblidar, però, ara, cada vegada en ve més.




                    De quina organització disposeu?
La meitat dels alumnes estan a la cafeteria, l'altra meitat a Hosteleria fent classes, i van rodant els torns.

                    On van a parar els diner obtinguts?
Els diners que anem guanyant, de moment, són per pagar les despeses, ja que encara no tenim benefici.

                    D'on provenen els productes utilitzats?
Els productes els obtenim de proveïdors, però tot el que poden fer els alumnes ho fan ells, com la brioxeria.

                    Teniu propostes de millora?
Sí, de fet, els alumnes fan pràctiques, i ens interessa que cada mes hi hagi millores. El mes que ve hi hauria buffet; a l'altre, entrepans calents, pinxos i còctels sense alcohol, i així anar millorant.



                    De quants treballadors disposa la cafeteria?
La cafeteria disposa de quatrealumnes.
Un alumne està a la cuina fent entrepants, dos estan venent i l'altre fa de cambrer.

                    Els productes són elaborats a la cafeteria de l'Institut o els porteu d'Hostaleria?
Els entrepants els fem a la cuina, i la rebosteria la fan a Hostaleria.



Moltes gràcies per la seva col·laboració, senyor Albert Homs.

Sílvia Zuheros, 4A.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada