Servei de Bar
Recordeu que els alumnes de primer d' Hostaleria fan un servei de bar i cafeteria al menjador de l'Institut tots els dilluns i dimarts a l'hora del pati.
Els alumnes de la revista volíem saber més coses sobre aquesta activitat i, per això, hem fet una entrevista a un dels seus professors.
Entrevista al senyor Albert Homs, professor d'Hostaleria:
– Quin és l'objectiu d'aquesta activitat?
L'objectiu és que el alumnes de 1r de serveis facin pràctiques.
– Quina és la resposta per part del professorat i de l'alumnat?
La resposta és molt bona, el primer dia no va venir gaire gent, ja que se'ls va oblidar, però, ara, cada vegada en ve més.
– De quina organització disposeu?
La meitat dels alumnes estan a la cafeteria, l'altra meitat a Hosteleria fent classes, i van rodant els torns.
– On van a parar els diner obtinguts?
Els diners que anem guanyant, de moment, són per pagar les despeses, ja que encara no tenim benefici.
– D'on provenen els productes utilitzats?
Els productes els obtenim de proveïdors, però tot el que poden fer els alumnes ho fan ells, com la brioxeria.
– Teniu propostes de millora?
Sí, de fet, els alumnes fan pràctiques, i ens interessa que cada mes hi hagi millores. El mes que ve hi hauria buffet; a l'altre, entrepans calents, pinxos i còctels sense alcohol, i així anar millorant.
– De quants treballadors disposa la cafeteria?
La cafeteria disposa de quatrealumnes.
Un alumne està a la cuina fent entrepants, dos estan venent i l'altre fa de cambrer.
– Els productes són elaborats a la cafeteria de l'Institut o els porteu d'Hostaleria?
Els entrepants els fem a la cuina, i la rebosteria la fan a Hostaleria.
Moltes gràcies per la seva col·laboració, senyor Albert Homs.
Sílvia Zuheros, 4A.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada